Suomen Muotiliikkeiden Liitto

Hattuliike HopeHat

Hattujen erikoisliike tyyliä ja laatua arvostaville naisille!

Modisti Helena Toivo
Fredrikinkatu 24, 00120 Helsinki
09 647 898

www.hopehat.com

Kaupungin kauneimmat juhlahatut häihin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Erittäin laaja malli- ja värivalikoima erilaisia juhlahattuja; näyttäviä lierihattuja, naisellisia pikkuhattuja ja ihastuttavia hiuskoristeita. Lisäksi liikkeestämme löytyy hattujen väreihin sointuvat ihanat juhlakäsilaukut, korut ja huivit.

Kauniit ja naiselliset villakangas- ja huopahatut arkipukeutumistasi piristämään sekä talvella kalleinta pääomaasi lämmittämään. Arkihattukin voi samalla kertaa olla sekä kaunis että käytännöllinen!

Tyylikkäät ja kauniit suruhatut hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin.

HopeHat-designhattumallisto
Modisti Helena Toivon suunnittelemia ja valmistamia, persoonallisia ja taiteellisia, huopa- ja juhlahattuja sekä hiuskoristeita. Aina muodin huipulta, korkeatasoisena modistintyönä ammattitaidolla toteutettuna.

Tervetuloa sovittamaan!

Olet tervetullut se takki tai asu mukanasi, johon hattua etupäässä tarvitset. Silloin osaan varmalla tyyli- ja ammattitaidollani suositella juuri sinun mittasuhteisiin, kasvoihisi ja asuusi parhaiten sopivia hattumalleja. Pääasia on aina, että lopputuloksena on tyylikäs asukokonaisuus!

Hattuliike HopeHat tarjoaa asiakkailleenasiantuntevaa palvelua, pukeutumisneuvontaa ja etikettiopastusta.

Hattuliike HopeHat avoinna: ti-pe 11.30-18, la 11-14.

Hanki hurmaavat hattusi HopeHatista ja keräät ihastuneita katseita...